Speciaal transport

Speciaal transport

Eurotrex heeft zich ook gespecialiseerd in speciaal transport, in de breedste zin van het woord. Wij transporteren van middelgrote goederen tot zeer grote goederen.
Daarbij moet u denken aan ondeelbare ladingen, zoals assen voor een zeeschip of machine-onderdelen voor wereldwijde zendingen.
Maar ook het plaatsen van goederen en uitpakken van deze goederen, alsmede het op locatie zetten hiervan, behoort tot onze mogelijkheden.
Ook transporteren wij de grote materialen van ziekenhuizen, zoals bestralingsapparatuur, en plaatsen wij de apparatuur van ziekenhuizen en verpakken wij deze vervolgens weer voor eventuele verdere verzending.

Om al deze werkzaamheden uit te voeren beschikken wij over eigen materiaal zoals schuifzeiltrailers, gesloten trailers, geconditioneerde trailers en elektrische en gasheftrucks.

Voor temperatuurgevoelige materialen hebben wij een eigen trailer die op de gewenste temperatuur ingesteld kan worden, zowel warm als koud. Deze trailer kan ook hermetisch afgesloten worden met een gecertificeerd slot en eventueel alarmeringssysteem. Voorbeelden hiervan zijn; beweging van de trailer, temperatuursverandering en bijv. de opening van een deur.

Voor alle hijswerkzaamheden werken wij samen met een partner die gespecialiseerd is in deze werkzaamheden en over de nieuwste en modernste materialen beschikt. Daarbij moet u denken aan kranen voor op locatie van 30tm/150tm.

Voor alle wereldwijde zendingen hebben wij een eigen team dat direct kan aanleveren en uitslaan (laden) bij een luchtvrachtafhandelaar.
Hiervoor beschikken wij over de zogenoemde ACN-pas en hebben wij de trainingen gevolgd die bij deze dienst van toepassing zijn.
Ook voor deze diensten hebben wij een samenwerkingsverband met een bedrijf op Schiphol dat de mogelijkheid heeft de goederen wereldwijd te kunnen verzenden.
Goederen die niet direct doorgebracht of geplaatst kunnen worden kunnen bij ons in de opslag. Wij beschikken over een eigen beveiligd bedrijfspand.

Ook voor high-tech apparatuur voor datacentra transporteren wij de servers, demonteren wij transportkisten en plaatsen wij deze servers op locatie in het desbetreffende datacentrum.
Hierbij kunnen wij de afvalstroom die met deze werkzaamheden gepaard gaan geheel voor u verzorgen.