Pharma/geconditioneerd Transport

Pharma/Transport

GDP (Good Distribution Practices)
Eurotrex vervoert ook goederen die onder GDP-wetgeving vallen.
Kwaliteit levert Eurotrex al vanaf haar oprichting. Met de koppeling van 14 jaar transportervaring aan een kwaliteitsmanagements-systeem is het niveau van onze dienstverlening nu ook aantoonbaar geworden. Met dat systeem zorgen wij voor kwalificatie van de medewerkers en ons materieel. Standaardprocedures en checklists zijn onderdeel geworden van ons werk en waarborgen de kwaliteit.Wij zijn gevestigd vlakbij Schiphol. Met het aanleveren en ophalen van luchtvrachtzendingen zijn wij bekend en onze medewerkers beschikken over een ACN-pas en hebben allen de cursus Medewerker Luchtvracht gevolgd.
Eurotrex heeft één van haar trailers laten valideren in een zomer- en een winterstudie. Deze trailer heeft een uitzonderlijk groot temperatuurbereik van -30’Celsius tot +30’Celsius. Een track-, trace- en alarmsysteem levert in de cabine van de vrachtauto en ook op kantoor bij de transportplanning gegevens over de temperatuur in de laadruimte. Zowel real-time als achteraf voor uw administratie.
In de cabine wordt ook het brandstofniveau in de gaten gehouden, er volgt een alarmering als deze onder een vooraf ingesteld niveau komt.

Indien wij een zending laden die niet direct weggebracht kan worden, kunnen wij deze trailer geladen bij ons binnenzetten en wordt deze aangesloten op het krachtstroomsysteem en kunnen wij ons alarmeringssysteem inschakelen op de temperatuur die op dat moment gewaarborgd moet worden.
Wij kunnen ter plekke na iedere rit, met een geheugen van 9 maanden, een temperatuur bon uitdraaien in tijd en grafieken.

De overige specificaties van deze trailer zijn:

  • Max. gewicht lading: 30 t
  • Standaard 33 EURO-pallets; m.b.v. “double-stock”-systeem max. 66 pallets
  • Laadklep, max. 2,5 t
  • Gecertificeerd slot